Care Information – Bungalow
Fri fragt på ordrer over 599 kr | Levering 1-3 dage

pleje af dine bungalow produkter

PLEJE & MATERIALE INFORMATION

PUDER, VELOUR

Bungalows velour er lavet af 100% bomuld. Skånsom maskinvask 40 ° anbefales. Husk at lukke lynlås / knapper, før du vasker for at undgå fnug i maskinen. Tørretumbling anbefales ikke. Stryg ikke. Undgå direkte sollys.

 

PUDER, HÅNDBLOKPRINTET BOMULD

Bungalows håndblokprintede puder er lavet af 100% bomuld. Skånsom maskinvask 40 ° anbefales. Husk at lukke lynlåsen før du vasker. Tørretumbling anbefales ikke. Undgå direkte sollys.

 

PUDER, HÅNDBLOKPRINTET SILKE

Bungalows håndblokprintede hynder er lavet af 100% silke. Rens anbefales. Undgå direkte sollys.

 

PUDER, BRODEREREDE

Bungalows broderede hynder er lavet af 100% bomuld eller 100% polyester stof. Broderitråden er 100% polyester. Rens anbefales. Undgå direkte sollys.

  

PUDER, HØR

Bungalows hørpuder er lavet af stenvasket 100% hør med dobbeltkanter. Skånsom maskinvask 30 ° anbefales. Husk at lukke lynlåsen inden vask, for at undgå fnug i maskinen. Tørretumbling anbefales ikke. Undgå direkte sollys.

  

PUDER, MIRRA

Bungalows Mirra puder er lavet af 75% bomuld og 25% hør. Skånsom maskinvask 40 ° anbefales. Undgå direkte sollys.

 

PUDER, MONTERING

Bungalows monteringspuder er lavet af 100% naturlige andefjer og dun fra Europa og med betræk af 100% bomuld af god kvalitet. Oeko-tex certificeret. Det anbefales at bruge maskinvask 30 ° med et uldvaskemiddel. Let tørretumbling med en gummikugle/tennisbold.

 

SENGETÆPPER, HØR

Bungalows sengetæpper er lavet af 100% stenvasket hør. Skånsom maskinvask 30 ° anbefales. Tørretumbling anbefales ikke. Undgå direkte sollys.

  

VISKESTYKKER, DUGE, SERVIETTER, DÆKKESERVIETTER, FORKLÆDER & GRYDELAPPER - HÅNDBLOKPRINTEDE

Bungalows håndblokprintede køkkentekstiler er lavet af 100% bomuld. Maskinvask 40 ° anbefales. Tørretumbling anbefales ikke. For at forbedre absorptionen i viskestykkerne anbefaler vi, at de lægges i blød i koldt vand i 12 timer før brug. Undgå direkte sollys.

 

HÅNDKLÆDER, WAFFLY

Bungalows Waffly håndklæder er lavet af 100% økologisk bomuld. Maskinvask 60 ° anbefales. Efter den første vask vil det ophøjede mønster i vævningen skille sig endnu mere ud.

 

Madrasser - HÅNDBLOKPRINTEDE

Bungalows madrasser er lavet af håndblokprintede betræk i 100% bomuld og med polyesterfyld. Rens anbefales. Udsæt dem ikke for direkte sollys hen over hele dagen

 

Madrasser, MIRRA

Bungalows Mirra madrasser er lavet med betræk af 75% bomuld og 25% hør og med fyld af polyester. Rens anbefales. Udsæt dem ikke for direkte sollys hen over hele dagen.

 

KOSMETIKTASKER OG MAKEUPPUNGE, TASKER OG NET -HÅNDTBLOKPRINTEDE

Bungalows håndblokprintede produkter er lavet af 100% bomuld. Skånsom maskinvask 40 ° anbefales. Tørretumbling anbefales ikke. Undgå direkte sollys.

 

DUGE & SERVIETTER, MIRRA

Bungalows Mirra duge og servietter er lavet af 75% bomuld og 25% hør. Skånsom maskinvask 40 ° anbefales. Undgå direkte sollys

 

SIDDEHYNDER, MIRRA

Bungalows Mirra siddehynder er lavet med betræk af 75% bomuld og 25% hør og med polyesterfyld. Rens anbefales. Udsæt dem ikke for direkte sollys hen over hele dagen.

 

TÆPPER, CHINDI

Bungalows Chindi tæpper er lavet af 100% genbrugt bomuld. Rengøring eller skånsom 40 ° maskinvask og fladtørring anbefales.

 

TÆPPER, JUTE

Bungalows jute tæpper er lavet af 100% jute. Regelmæssig støvsugning anbefales. Brug en blød børste og en smule vand til straks at rense spild på et jutetæppe. Undgå direkte sollys.

 

KERAMIK, JAZZY STENTØJ

Bungalows Jazzy serie er fremstillet med glasur, der påføres manuelt for at få netop det specielle look, du faldt for. Variationer i farve som små pletter og ujævnheder kan forekomme. Disse charmerende ufuldkommenheder betragtes ikke som mangler. Glasurtyperne er "krakeleret" glasur og "reaktiv" glasur. For begge typer er effekten en del af looket. De forskellige farveeffekter i glasuren opstår ved at blande rene mineraloxider ved høj temperatur. Udseende og farveintensitet vil variere fra vare til vare. Vær derfor opmærksom på, at alle varer er unikke og kan variere fra farverne på billedet. Det krakelerede look øges med brugen. Alle genstande kan vaskes i maskine. Brug af mikrobølgeovn anbefales ikke.

 

KERAMIK, VASER OG KRUKKER

Bungalows keramiske vaser og krukker er håndlavede, og som al anden keramik er de muligvis ikke 100% vandtætte. Vi anbefaler filtpuder eller en lille bakke nedenunder eller alternativt et lille glas indeni, da der kan forekomme kondens.

 

GLAS, TRELLIS

Bungalows Trellis drikkeglas er lavet af gennemfarvet glas. Kan vaskes i maskine.

 

GLAS, SIESTA

Bungalows Siesta glas er lavet af formblæst genbrugsglas, og hvert glas har en unik overflade med charmerende naturligt forekommende organiske ufuldkommenheder og nogle gange kan endda en lille sten forekomme i glasset. Vi anbefaler håndvask.

 

GLAS, SALON

Bungalows Salon drikkeglas er lavet af genbrugsglas, og hvert glas har en unik overflade med charmerende naturligt forekommende organiske bobler. Vi anbefaler håndvask.

 

LAMPER, GLAS

Bungalosw glaslamper er lavet af håndskåret glas. Stikkontakt E27 og EU 2-polet stik. Aftørring med en blød klud anbefales.

 

LAMPESKÆRME, PAPIR

Bungalows foldede papirlampeskærme er lavet af papir med skærmtrykte mønstre. Skærmene inkluderer skærmholder, der passer til de fleste bordlamper. Undgå direkte sollys. Vi anbefaler aftørring med en blød klud.

 

KASSER & ÆSKER, HÅNDLAVET PAPIR

Bungalows kasser og æsker er lavet af håndlavet papir, af genbrugsbomuld. Vi anbefaler aftørring med en blød klud. Undgå direkte sollys.

 

SMYKKESKRIN, HÅNDLAVET PAPIR

Bungalows smykkeskrin er lavet af håndlavet papir, af genbrugsbomuld. Vi anbefaler aftørring med en blød klud. Husk at følge instruktionerne fra dit smykkefirma, om hvordan du opbevarer dine smykker. Mange smykkefirmaer anbefaler at opbevare smykker i individuelle poser for at undgå kemiske reaktioner.

 

SMYKKER

Bungalows halskæder og armbånd er lavet i hånden og skal behandles med forsigtighed. Tag smykkerne af når du sover, tager brusebad, gør rent, svømmer eller træner.

  

BAKKER, LAK

Bungalows lakbakker er lavet af MDF og malet med højglans vandbaseret lak. Disse bakker er til dekorationsformål. Vi anbefaler ikke, at de bruges sammen med stearinlys. Vi anbefaler skånsom rengøring med en fugtig eller tør klud.

 

KNAGER, LAK

Bungalows knager er lavet af MDF og malet med højglans vandbaseret lak. Vi anbefaler skånsom aftørring med en fugtig eller tør klud.

 

SKEER, TRÆ

Bungalows træskeer er lavet af akacie. Vi anbefaler håndvask.

 

SKEER, METAL

Bungalows metal skeer er lavet af rustfrit stål med emalje. Vi anbefaler håndvask.

 

LANTERNER, METAL

Bungalows lanterner er lavet af glas og messing. Vi anbefaler blid vask med et vaskemiddel til glas og en blød klud.

 

DECORATION

Bungalows metal blomsterdekorationer, fugle, sommerfugle og papmaché produkter rengøres med en blød klud.

 

BLOMSTER, EVERLASTING

Bungalows evighedsblomster er tørrede ægte blomster. Undgå direkte sollys. Vi anbefaler, at du tager dem med ud i frisk luft, når de trænger til afstøvning.

 

BLOMSTER, KUNSTIGE

Bungalows kunstige blomster er lavet af farvet plast. Undgå direkte sollys. Vi anbefaler aftørring med en blød klud.

 

PAPIRDECORATIONER, Honeycomb

Bungalows papirdekorationer er lavet af farvet papir og lukket med magneter. Bemærk, at de skal foldes omhyggeligt, og magneterne skal lukkes samtidigt for at undgå brud. Undgå direkte sollys. Vi anbefaler aftørring med en blød klud.

 

METALLIC ITEMS

Bungalow metallic items are 100% aluminum with different surface treatments. Cleaning with a soft dry cloth is recommended.

 

METALLIC ITEMS, ANKIT

Bungalow metallic items are 100% brass with lacquered surface. Cleaning with a soft dry cloth is recommended.