AW19 Collection – Bungalow
Fri fragt over 599 kr | Levering 1-3 dage | 30 dages returret

efterår vINTER 2019

15 års jubilæum

DANISH DESIGN 2004-2019

For 25 år siden var jeg på vej som backpacker til Indien for første gang. Jeg blev straks forelsket i landet, folket, farverne og håndværket. Mange ture til Indien kom i løbet af de følgende år.

Jeg var overbevist om, at jeg ikke kunne være den eneste, der værdsatte "det indiske præg". Idéen om en forretning, hvor jeg kunne kombinere Indiens skønhed med skandinavisk æstetik inden for interiørprodukter, modnede langsomt.

10 år senere blev Bungalow født, og jeg var på vej til Indien for at handle med min første leverandør. Den indiske stjernelampe blev introduceret som det allerførste produkt.

Stjernelampen er en stjerneformet papirskærm, der bruges i multipler til smukt at belyse gader og huse under forskellige festivaler i Indien. I dag er den stadig et signaturelement i Bungalow's samlinger.

Denne sæson fejrer vi Bungalow's 15-års jubilæum, og Bungalow-stjernen skinner stærkere end nogensinde - takket være alle vores vidunderlige kunder, mange af jer har været hos os lige fra starten. Tak til vores dygtige leverandører, hvoraf mange vi har samarbejdet med i de sidste 15 år, og tak til det bedste team af medarbejdere bag Bungalow. Jeg ser frem til at fortsætte rejsen i mange år fremover med jer alle.

Ejer & designer Minna Hildebrandt