AW20 Collection – Bungalow
Fri fragt over 599 kr | Levering 1-3 dage | 30 dages returret

En bedre normal

Efterår vINTER 2020

Tilpasse · REFLEkTere · PRIORItere

Selvom vi i Bungalow i visse situationer ofte tror på at gå imod strømmen, så må vi af og til bare acceptere, at der er meget lidt vi kan gøre, andet end at følge strømmen.

I de sidste par måneder har hele verden stå stille som aldrig set før. Det har lært os, at vi globalt er indbyrdes forbundne og dybt afhængige af hinanden i hele verden.

En situation som denne kræver tilpasning, men uanset hvor frustrerende den er, hvor højt du råber, eller hvor meget du bekymrer dig, skal du følge med strømmen.

Vi er heldige og taknemmelige for, at du støttede os i en hård tid, at kunderne bød vores produkter velkommen, og at vi stadig er her og føler os stærke. Men Corona har sat sine spor på os alle, på så mange måder. Der er meget at følge op på. Forsinkelsen hos leverandører har sat os tilbage i vores målrettede planlægning for at imødekomme jeres behov for rettidig levering. Vi arbejder så hårdt som muligt for at komme tilbage på det gode spor, vi var på, men indtil da beder vi venligst om din forståelse ... og om at omfavne sandsynlige forsinkelser som en del af denne globale tilstand.

Denne kollektions lancering er også en smule senere end normalt. Fremstillingen af ​​vores nye prøver blev sat på vent, da det meste af verden lukkede ned, og vi har ventet på, at de sidste prøver skulle ankomme. For at minimere forsinkelsen har vi besluttet kun at lave en digital præsentation denne sæson.

Men vi føler også, at dette er det perfekte tidspunkt til at blive digital og hermed spare på materiale og ressourcer, fra papir til brændstof. Selvom det kan være en lille effekt, tror vi, at hvis vi alle gør en lille indsats, vil vi sammen have en stor indflydelse.

Denne sæson er så forskellig fra alt, hvad vi kender, og på grund af usikkerheden deltager vi ikke i nogen messer. I stedet vil vi fokusere på at servicere dig og komme tilbage på rette spor.

Trods tabene forårsaget af Covid-19 føler jeg, at gode ting også vil komme ud af denne krise. Jeg håber, at mange ting vender tilbage til "normalen" - at verden forbliver globaliseret, og at vi fortsætter med at rejse og handle på tværs af grænser, men måske lidt mere klogt.

Jeg håber også på, at vores hverdag normaliseres, men samtidig føler jeg, at vi er blevet tvunget til at reflektere over vores liv og fået en mulighed for ikke bare at vende tilbage til det normale, men i stedet for at skabe en bedre normal og nulstil vores prioriteter i så mange aspekter af livet. Forny dine prioriteter.

Få Bungalow!

Minna Hildebrandt